Petrecerea burlacitelor reprezinta al doilea eveniment ca importanta de anul acesta pentru tine, dupa nunta din toamna. Prin urmare, ai discutat cu prietenele tale cele mai bune si luat decizia sa mergeti intr-o vacanta de cateva zile in Europa. Ati stabilit sa plecati in iulie, dar te-au rugat pe tine sa vii cu niste propuneri in legatura cu o posibila destinatie. Iata, in continuare, cateva idei de locuri in care ati putea sa mergeti pentru petrecerea burlacitelor.

Zakynthos, insula greceasca perfecta

Cum iti suna „vacanta Zakynthos in 2018” impreuna cu prietenele tale cele mai bune?  Va doriti plaje cu nisip fin, ape adanci, liniste si albastre? V-ar placea sa mergeti intr-un loc cu viata intensa de noapte si cu restaurante traditionale si internationale? Atunci, Zakynthos este o destinatie ideala pentru o excursie dedicata petrecerii burlacitelor. Cand ajungeti acolo ar fi minunat sa faceti o excursie in Kefalonia, o insula care se invecineaza cu Zakynthos, si o excursie in Navagio, una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia.

Paris, orasul luminilor, al modei, artei si iubirii

Parisul se afla in topul celor mai cunoscute orase din lume, deoarece atrage milioane de turisti in fiecare an. Parisul are mai multe multe supranume – „orasul luminilor”, „orasul luminii”, „orasul modei”, „orasul artei” si „orasul iubirii”. Insa Parisul inseamna mult mai mult decat atat si, cu siguranta, o sa-l descoperiti  in toata splendoarea sa daca alegeti sa mergeti acolo pentru petrecerea burlacitelor.

Cateva dintre obiectivele turistice de bifat de niste burlacite ar fi turnul Eiffel, zona Sacre Coeur, bulevardul Champs – Elysees si, bineinteles, magazinele unor branduri celebre de lux. Totodata, daca va hotarati sa petreceti in Paris, este obligatoriu sa luati un mic dejun de vis intr-o boulangerie eleganta.

Barcelona, orasul distractiei si al artei

Barcelona este, asemenea Parisului, unul dintre cele mai cunoscute si mai frumoase orase din lume.

Al doilea oras ca marime din Spania este faimos pentru arta, dar si pentru distractie. Merita sa mergeti in Barcelona pentru paella, tapas, Gaudi, precum si pentru minunatele castele si bazilici pe care le veti intalni foarte des. Oricine ajunge in Barcelona nu ar fi bine sa rateze nici Parc de la Ciutadella, Museu de la Xocolata (Muzeul Ciocolatei – trad.) sau parcul Guell. De asemenea, puburi care de care mai interesante va vor invita inauntru si la fel s-ar putea sa se intample si cu scolile de Flamenco. Merita sa va puneti pantofii de dans pentru o ora, ca sa incercati magia faimosului Flamenco.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si