De astazi vocea lui Andrei Gheorghe nu va mai putea fi auzita la Radio. Un apel la 112 anunta aseara ca un barbat de 56 de ani a fost gasit fara suflare in propria baie.Medicii legisti au stabilit ca Andrei Gheorghe ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator.

Cornelia Gheroghe: “Ingrijitorul l-a gasit,a  sunat inmediat la 112 era in baie cand l-a gasit, cu capul in jos, trecusera 12 ore de cand murise."

Cumplita veste i-a socat pe colegii si prietenii lui Andrei Gheorghe, dar si pe cei care l-au admirat  de-a lungul carierei sale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Teo: Cred ca a murit tanar, cred ca a murit neasteptat, cred ca nu se astepta la asta si nu-i placea sa se intample lucruri asa.

Cornelia Gheorghe: ,,Imi spunea cu nostalgie ca nu i-ar mai placea sa retraieasca momentele din trecut si nu i0ar placea sa moara singur. Ura singuratatea si culmea destinul a facut ca el sa moara in casa, in baie, far animeni aproape fara copiii lui, fara nimeni."

Omul de radio si tv a fost casatorit de doua ori si are o fiica de 24 de ani.. De ultima nevasta, Petruta, cea care il plange acum,( IMAGINI IML0:40-0:55) s-a separat in urma cu patru ani, dar continua sa fie apropiat de ea si de cei trei copii ai psihoterapeutului.

Cornelia Gheorghe: El a preferat sa puna profesia pe primul plan si pe locul doi familie.

Cornelia Gheorghe: ,,Imi aduc aminte ca ne-am revazut in urm acu 2 luni si jumatate si am avut o discutie foarte sincera… El a avut un moment in care s-a dezbracat de secrete ca sa zic asa si era foarte trist….era foarte trist.  Spunea ca nu s emai regaseste ca persoana in presa din Romania si c aii pare rau ca in familia lui nu a fost intotdeauna acolo."

Spontan si extrem de controversat Andrei Gheorghe nu a contenit sa uimeasca si sa socheze. In ciuda vietii zbuciumate pe care a dus-o, apropiatii sai sustin ca Andrei renuntase in ultimii ani la vicii... dar vorbea deseori despre moarte.

Teo: „Aveam intre noi o poanta care suna cam asa:,, de, ma...omul ec a tamplarul, tarieste ce traieste si pe urma moare".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si