Fiecare are o latura sensibilia cand vine vorba de dragoste, dar aceste zodii se indragostesc extraordinary de repede si pasional. Iata despre cine este vorba:

Horoscop dragoste. Pestii, printre zodiile care se indragostesc usor

In perioada in care sunt orbiti de dragoste, pestii sunt cu capul in aer si cu greu mai pot privi cu realism lucrurile care se intamla in jurul lor. Tot ce vad este imaginea persoanei iubite si nu-I mai intereseaza decat binele caminului.

Horoscop dragoste. Racii sunt ahtiati dupa iubire

Sensibilii horoscopului sunt ahtiati dupa dragoste. Racii sunt romantici incurabili sitrateaza fiecare relatie ca fiind cea mai speciala, indiferent de cat de diferita este. Mizeaza pe iubirea adevarata, pe ideal pe care il vor cauta toata viata daca este nevoie.

Horoscop dragoste. Balanta cauta partenerul ideal

Balanta nu se lasa usor si cauta partenerul perfect, pe cel care intruneste toate calitatile la care acest native viseaza. Cauta si incearca diferiti pretendenti in care isi pune toate bazele, pana aude acel click ce ii declanseaza si mai multa atentie si il face sa se indragosteasca nebuneste, iremediabil.

Horoscop dragoste. Sagetatorii sunt indragostiti de adrenalina

Sagetatorii sunt firi libertine si cauta mereu ceva nou si incitant. Tocmai din acest motiv, acesti native si-ar pierde si capul cand vine vorba de dragoste. Dar, atentie! Daca simte ca ii ingradesti libertatea, sagetatorul va da inapoi si va cauta in alta parte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si