In ultimele zile, Giani Kirita a reusit sa enerveze pe toata lumea la Exatlon. A aruncat cuvinte grele catre echipa Razboinicilor, a dat chiar si cu apa in adversarii lui. Strategia lui de demoralizare a echipei Razboinicilor a dat roade, insa unii dintre fanii emisiunii s-au declarat siderati de comportamentul acestuia.

Totusi, dincolo de aura de dur, Giani Kirita este un simplu om, cu fricile si traumele lui.

Daca vrei sa-l sperii pe Giani Kirita de moarte, il inchizi intr-o camera ingusta, pentru ca fostul fotbalist sufera de claustrofobie. Este o trauma veche a lui Kirita, care a iesit la iveala anul trecut, cand acesta a participat la emisiunea Fort Boyard.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Atunci, Giani a fost pus sa se scufunde intr-un tunel inindat cu apa pentru a culege un indiciu. Dupa ce s-a codit destul de mult, Kirita a coborat in tunel si a incercat sa-l traverseze. La un moment dat, el a facut un atac de panica si pur si simplu n-a mai putut sa continue. El a cerut se fie scos de urgenta de acolo, iar dupa ce s-a eliberat, s-a prabusit pur si simplu, spunand ca si-a vazut moartea cu ochii.

"Am simtit ca mor. Frate, nu vezi nimic, totul e tulbure si in momentul in care am simtit cusca aia si am vazut ca am putin aer, atunci gata, am zis ca mor. Mi-am vazut moartea cu ochii. Cusca mi se parea foarte mica, spatii inchise... mai ales ca eu sunt si claustrofob. Am vrut sa-mi infrang si asta, va dau cuvantul meu de onoare, dar nu se poate", a povestit Giani Kirita la Fort Boyard.

Foto: Kanal D/ Pro TV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si