Criminalul de la Brasov a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri.

Marti, in jurul orei 13:30, Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Brasov si a spus ca si-a omorat sotia, in varsta de 42 de ani, si pe cei doi copii ai familiei, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform anchetatorilor, deocamdata nu se stie cu exactitate daca tragicul eveniment s-a petrecut in noaptea de luni spre marti sau in cursul zilei de marti. Urmeaza ca medicii legisti sa stabileasca, dupa autopsie, cauza si ora producerii decesului.

Familia Buliga locuia intr-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul brasovean Noua. Barbatul a fost cu cateva zile inainte de crima la Manastirea sinca Noua de langa Fagaras, pentru a se ruga. Se pare ca inainte de a-si ucide familia, el a vrut sa se sinucida, au spus anchetatorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si