Una dintre prietenele sale, Paula Craciunescu, alaturi de care Ionela Prodan a lucrat in televiziune si cu care a legat o prietenie frumoasa, a sustinut ca Ionela Prodan este o luptatoare adevarata si a spus ca se bucura foarte mult cand le vede pe fetele ei langa ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Am vorbit cu Ionela in ianuarie, atunci i-am urat 'La Multi Ani'. Mi-a spus ca se simte foarte rau si ca urmeaza sa mearga la spital. Ionela mi-a spus ca marile probleme ale sale sunt cu inima. Ea a crescut singura doua fete, fara sot. Era foarte agitata si agitatia asta nu duce la nimic bun. Se pare ca e in spital tot din cauza problemelor cu inima. Ambele fete ii sunt alaturi, deoarece si ea a fost mereu alaturi de ele. Ionela e un om cu suflet bun. Sa speram ca ajutorul medicilor si rugaciunile la Dumnezeu sa o ajute. Merita sa ne rugam pentru ea. Cred ca ea a urmat un regim alimentar care nu i-a prins bine.

Azi esti, maine nu mai esti, dar Ionela este o luptatoare", a declarat Paula Craciunescu intr-o emisiune de la un post TV de la noi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si