Acestea sunt cuplurile care se vor iubi pana la adanci batraneti, gratie compatibilitatii dintre zodiile lor.

Pesti si Taur

Doua zodii guvernate de pamant si apa, elemente care se potrivesc de minune. Daca zodia Taur este caracterizata de sensibiliate, partenerul sau il va ajuta sa-si extinda orizonturile, acesta din urma primind la schimb un plus de sensibilitate si optimism.

Gemeni si Varsator

Atat Gemenii, cat si Varsatorii sunt personalitati extreme, insa impreuna se linistesc reciproc. Le place sa traiasca viata la maximum, sunt firi pasionale si reusesc sa se replieze si atunci cand lucrurile devin dificile. Se completeaza reciproc si umplu golurile pe care celalalt le are. 

Berbec si Gemeni

Aceasta combinatie este o partida buna atat din punct de vdere fizic cat si intelectual. Elementele specifice lor, foc si aer, determina o colaborare spectaculoasa, luptand pentru un scop comun.

Balanta si Rac

Cuvantul “suflet pereche” este prea mic pentru ei. Aceste doua semne se sustin reciproc, se valideaza reciproc, sunt foarte pasionale si afectuoase.

Comunica usor unul cu celalat, isi spun tot, sincer si deschis.

Scorpion si Rac

Doua semne zodiacale pasionale, care isi ofera reciproc dragoste si un sentiment aparte de intimitate. Ambele zodii au caracteristica protectiei, facand astfel cuplul sa devina sigur.

Balanta si Scorpion

Balantele si Scorpionii sunt prieteni buni, se potrivesc de minune.

Scorpionii sunt obsesivi si pasionali, iar Balantele sunt obsedate dupa iubire. Principala problema la ei este ca va dura pana cand isi vor da seama ca se iubesc. Dar odata pornita scanteia, vor avea focuri de artificii toata viata.

Fecioara si Varsator

Doua poluri opuse care se atrag reciproc. Fecioara este caracterizata de o gandire analitica, in timp ce Varsatorul este pasional si pus pe distractie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si