Meci important diseara la Exatlon Romania la Kanal D. Faimosii si Razboinicii se lupta pentru cea mai importanta miza din concurs si anume protectia. Cei care pierd vor trebui sa nominalize 3 concurenti din echipa lor, iar unul dintre ei, in urma voturilor telespectatorilor, va fi eliminat.

Diseara incepand cu ora 20:00 la Kanal D Faimosii si Razboinicii se lupta pentru una dintre cele mai importante mize din concurs si anume protectia.

Niciunul dintre concurenti nu isi doreste sa fie propus pentru eliminare, asa ca, diseara vor oferi un adevarat spectacol.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O telespectatoare care a urmarit promo-ul emisiunii care va fi difuzata diseara crede ca cei care vor castiga lupta pentru imunitate vor fi Faimosii, pe a caror fata nu se citeste tristetea.

In schimb, fetele razboinicilor sunt foarte ingandurate si triste, crede telespectatoarea.

Nu stim insa daca parerea telespectatoarei este cea corecta, ramane sa vedem diseara la Kanal D daca a avut sau nu dreptate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si