Giani Kirita l-a atacat dur pe Ionut Negoita! Vedeta s-a suparat pe rezultatele proaste de la Dinamo

Giani Kirita

La Exatlon, Giani Kirita este considerat, si pe buna dreptate, cel mai vocal personaj! Mereu pus pe harta, “ faimosul” nu a iertat pe nimeni pana acum, inclusiv colegii lui i-au intrat in collimator!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Poate din acest motiv, nu mai surprinde pe nimeni faptul ca si, dincolo de emisiunile de televiziune, el este un tip cu gura mare! Mai mult, printre “clientii” lui favoriti s-a numarat, la un moment dat, si Ionut Negoita, patronul lui Dinamo, dar totodata un tip extrem de controversat!

Ionut Negoita

Giani Kirita l-a atacat dur pe Ionut Negoita! De la ce a pornit totul

Anul trecut, suparat ca una dintre vedetele “cainilor”, Valentin Costache, a fost lasata sa plece la CFR Cluj pe bani putini, Kirita a facut declaratii incendiare in presa!

Giani Kirita l-a atacat dur pe Ionut Negoita, pe care l-a considerat principalul vinovat de rezultatele slabe ale “alb-rosilor”, echipa lui de suflet, si de locurile slabe din clasamentul Ligii1! "Nu ma mai mira nimic la Dinamo! M-am obisnuit ca jucatorii sa plece la alte cluburi de la noi, chiar si la Steaua.

Nu-mi convine, dar cand va pleca domnul Negoita de la Dinamo, atunci voi comenta si eu. E foarte rau ca jucatorii crescuti de club pleaca la alte echipe din tara. Macar sa-i vanda în campionatele de afara. Negoita si ai lui sa-si vada de Dinamo al lor, eu nu ma identific cu acest Dinamo, nu ma identific. Suporterii cat sa mai reziste? Paharul se umple pana la urma. Se vede foarte bine cata lipsa de profesionalism este la acest club. Noi ne-am rupt picioarele pentru echipa asta si ne doare, iar sefilor de acum nici nu le pasa", a tunat “faimosul”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si