Monica, tanara care urmeaza sa implineasca 19 ani chiar luna aceasta, a fost adusa in coma la spitalul din comuna Vidra, pe 2 aprilie, in jurul orei 8:00, de iubitul sau in varsta de 31 de ani. El a fost chiar cel care a batut-o cu brutalitate, dupa care s-a descotorosit de trupul tinerei, aruncand-o peste gardul spitalului.

Paznicul a gasit-o pe fata, plina de sange, desfigurata,

abia miscand si a dus-o la camera de garda. Din cauza ranilor extrem de grave, Monica a fost greu de recunoscut. Desi avea telefonul mobil si buletinul asupra ei, medicii nu si-au putut da seama daca este ea sau nu. Tanara prezenta leziuni cerebrale grave, astfel ca a fost transferata la Spitalul de Neurochirurgie din Galati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mama Monicai, ingenuncheata de durere, a facut un apel pentru a-si salva fiica. Tanara se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital, in timp ce parintii au ajuns la capatul puterilor si al resurselor. Fata are nevoie de foarte multi bani pentru spitalizare, iar familia nu mai are alta solutie decat sa apeleze la bunatatea oamenilor.

Acesta a fost mesajul ei plin de durere:
"Vin cu rugamintea de mama, om, sa o ajutam pe Monica. Niciun suflet nu merita asta, niciun copil, nici al meu, nici al tau, nici al nimanui…."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si