Steven Pladl a lasat cu gura cascata toata America. Dupa ce a fost descoperit ca avea o relatie cu fiica biologica, pe care a dat-o sprea adoptie in urma cu 20 de ani, nu a putut accepta ca Statul il poate indeparta de fata si de bebelus. I-a ucis cu o cruzime fara margini!

El a convins-o pe Katie sa se mute impreuna, apoi aceasta i-a convins pe parintii adoptivi sa o lase sa-si cunoasca tatal biologic cand a implinit 18 ani.

S-a indragostit de tatal ei si nu a vrut sa se mai intoarca in casa in care a crescut. Au facut chiar si o ceremonie de casatorie pe malul unui lac, inainte ca ea sa nasca. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei doi au facut si un copil, insa in urma cu doi ani, sotia lui Steven cu care acesta mai avea doi copii, l-a reclamat la Politie dupa ce a observat ceva ciudat intre el si Katie. Statul a decis ca tanara sa se intoarca la parintii adoptivi si sa stea departe de Steven.

Barbatul nu a mai suportat sa stea departe de fata pe care o iubea nebuneste si s-a dus glont in casa acesteia.

L-a impuscat pe Anthony, tatal adoptiv al fetei, a intrat in casa si i-a omorat pe Katie si pe bebelus in acelasi fel. S-a urcat in masina, a pornit spre New York, a tras pe marginea drumului si si-a tras un glont in cap. 

Sursa: dailymail.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si