Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Bihorul de presa al Politiei Bihor, utilajul, un tractor care tracta un erbicidator, era condus de un bihorean de 48 ani din Nojorid care circula pe directia Oradea-Arad. "Din cauza ca bratul erbicidatorului nu a fost asigurat corespunzator, acesta s-a deschis si a accidentat un barbat de 34 de ani, din localitatea Chisineu Cris, judetul Arad, care se deplasa din sens opus, pe motocicleta", se arata in informarea Politiei.

Dupa impact, Oliver Krijan nu si-a mai revenit. A fost preluat in stare de inconstienta si a ajuns in coma la Unitatea de Primire a Urgentelor din Spitalul Clinic Judetean Oradea, fiind internat in prezent la Sectia de Terapie Intensiva cu leziuni extrem de grave.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Are traumatism cranio cerebral sever, leziuni hemoragice cerebrale, fracturi multiple ale oaselor fetei si fractura de baza de craniu, fractura de clavicula. Este in stare extrem de grava", a declarat purtatorul de cuvant al SMURD-UPU Bihor, dr. Dacian Juca.

 

Sursa: eBihoreanul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si