Peste trei saptamani, Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta in marile competitii de kickboxing, sportul in care a devenit campion mondial. El va lupta in Olanda, intr-un turneu piramidal, la 13 mai. Si-a aflat adversarul dupa ce toti finalistii au trecut un test inedit: o lovitura intr-un aparat care masoara cat de puternici sunt luptatorii. In functie de rezultat, primii au putut sa isi aleaga oponentul.

Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta. Se va bate cu jamaicanul Horace “Boy Boy” Martin

Andrei Stoica s-a clasat pe locul al 2-lea, urmand sa intre in ring, in primul meci, impotriva lui Horace “Boy Boy” Martin, un jamaican fioros. Luptatorul roman a declarat ca a intrat intr-un program intens de pregatire la o saptamana dupa ce a revenit de la “Exatlon”.  “Am avut o perioadă extrem de încărcată. A trebuit să îmi recapăt masa musculară şi să fiu în cea mai bună formă. Ştiu un singur lucru: vreau să câştig”,  a spus Stoica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta. A abandonat competitia dupa ce s-a accidentat la genunchi

Dupa ce s-a accidentat la genunchi in Republica Dominicana si a parasit competitia pe 7 martie, Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta. El se va bate in Olanda, intr-o competitie care ii aduce la un loc pe ambasadorii kickboxingului la nivel mondial, ca Semy Schilt, Peter Aerts şi Malvin Manhoef.

Gala din Olanda va alea loc la Almere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si