Sapte persoane, printre care si doi copii, au fost ranite in urma unui accident grav petrecut vineri seara in localitatea Tancabesti din judetul Ilfov. Doua dintre cele sapte victime au ramas blocate in masini, iar la fata locului au intervenit mai multe echipe de pompieri si medici.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, accidentul rutier s-a petrecut in localitatea Tancabesti, judetul Ilfov, fiind implicate trei autoturisme.

In urma accidentului, au fost ranite sapte persoane, printre care si doi copii, iar doua au ramas incarcerate, fiind scoase de catre echipajele ISU.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului au ajuns patru ambulante SMURD, doua autospeciale de stingere si doua echipaje de descarcerare.

Reprezentantii Politiei Ilfov au precizat pentru News.ro ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism care circula dinspre Bucuresti spre Ploiesti nu s-ar fi asigurat la schimbarea directiei de mers.

Autoturismul s-a ciocnit cu o alta masina care circula pe prima banda si care a fost proiectata pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un al treilea autoturism. Victimele erau pasageri in cele doua autoturisme care s-au lovit frontal.

Traficul pe DN1 Bucuresti- Ploiesti, in localitatea Tâncabesti, este blocat la acesta ora pe sensul catre Ploiesti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si