O femeie de 64 de ani a fost batuta cu salbaticie si talharita de un individ, pe 15 aprilie. La intrarea in locuinta, agresorul s-a strecurat prin spatele ei si a izbit-o cu capul de usa de metal. Apoi a lovit-o cu pumnii si picioarele, noteaza newsromania.net.

Atacatorul a fugit cu poseta femeii din care a luat banii si apoi a aruncat-o. Victima a fost transportata de urgenta la spital unde a ramas internata mai multe zile.

La patru zile distanta atacatorul a fost identificat de politistii spanioli ca fiind Stoian Marcel Gongu, condamnat in 2006 pentru un omor comis in Cádiz, Spania. In 2014 el a fost eliberat si s-a stabilit la Algeciras, in sudul Spaniei, aproape de Gibraltar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gongu, in varsta de 30 de ani, este o persoana extrem de violenta, au explicat pentru publicatia El Español surse din politie. Anchetatorii au confruntat imaginile acestui atac cu altele surprinse pe 17 aprilie cand o tanara a fost atacata tot in Algeciras.

Ofiterii de politie s-au dus la locuinta lui Gongu din Cádiz, la aproximativ 100 km de locul atacurilor, dar nu l-au gasit.

El a fost arestat pe 20 aprilie in Málaga in timp ce incerca sa ajunga in Romania.

 

 

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si