Tanarul se simte din ce in ce mai bine, iar medicii sunt uimiti de progresele pe care le face.

Puterea supraomeneasca de care vorbesc si medicii e adunata de Mugurel in ani de suferinta.  Pana la transplant, se chinuia cumplit iar acum, odata cu orele critice care s-au scurs, a disparut parca toata povara!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

MARIA COTOFANA- mama lui Mugurel: Isi face planuri ...vrea sa mearga inapoi la serviciu...eeee, usurel usurel i-a spus dna doctor...nu te mai alinta asa tare. 

MARIA COTOFANA- mama lui Mugurel: El nu sta la pat... Nici cand era bolnav bolnav... Se misca ...e bine, e bine..poate da Dumnezeu si o sa se termine totul cu bine

Chinul lui a fost si al familiei. Tata si sot, Mugurel a fost atata amar de vreme un om tintuit la pat. In anii grei de suferinta, cei dragi nu l-au parasit o clipa si plini de dragoste il asteapta nerabdatori acasa. Deocamdata unii cu altii vorbesc doar  la telefon.

MARIA COTOFANA- mama lui Mugurel: Copiii si ei sunt fericiti, le e dor de el, ne-au mai dat voie si a mai sunat acasa si le-a mai spus vorbe ca sa-i linisteasca. Sotia, copiii sunt bine, asteapta. Isi fac griji. Isi fac griji, dar totu-i bine.

In zilele care urmeaza, daca totul merge bine, Mugurel va fi mutat din sectia de terapie intensiva, in salon, unde va incepe recuperarea.

Cand medicii vor crede de cuviinta ca pacientul e in afara oricarui pericol, ii ii vor permite sa plece acasa. Deocamdata, primul roman care a trecut printr-un transplant de plamani, e sub stricta supraveghere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si