Un om de afaceri a carei identitate a ramas necunoscuta a achizitionat, la inceputul acestei luni, un Lamborghini Gallardo scos la licitatie de ANAF. „Bijuteria” s-a vandut cu 57.000 euro si a aprtinut lui Harry Mironescu, fostul patron al clinicii Sabyc, condamnat la inchisoare pentru trafic de ovule.

Masina a fost fabricata in 2006 si a fost sechestrata de DIICOT pana in anul 2009.

In 2014, in urma unei sentinte defitive si irevocabile, fiscul a incercat sa intre in posesia autoturismului, insa nu a putut s-o faca decat doi ani mai tarziu, cand a ridicat masina din fata casei proprietarului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Initial, superbul Lambroghini a fost evaluat la 70.000 euro, insa ANAF nu a gasit pe nimeni interesat sa cumpere masina la acest pret. Abia in acest an, cand suma scazuse la jumatate, la licitatie s-au prezentat cativa doritori.

In urma licitatiei, aceasta fost vanduta cu 57.000 euro.

Conform cars.ro, acest model de Lamborghini este dotat cu un propulsor V10 de 5,2 litri benzina iar un model asemanator se vinde pe site-uri de specialitate cu sume cuprinse intre 90 si 100.000 dolari. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si