Etta Ng si iubita ei au publicat un vieoclip pe Youtube unde au declarat ca nu au adapost, iar prietenii si familia nu mai sunt dispusi sa le ajute. Fata nu a avut niciodata o relatie apropiata cu tatal ei si l-a blamat pentru situatia in care se afla, precizand ca traieste cu teama de a fi despartita de iubita ei. Desi actorul are o avere estimata la 395 de milioane de dolari, isi lasa fiica sa doarma in aer liber, pentru ca este homofob, dupa spusele fetei.

"Nu avem adapost de o luna, din cauza parintilor nostri homofobi. Am dormit sub un pod si sub alte lucruri", a spus Etta Ng in videoclip, prezentand-o pe prietena ei. Fetele sustin ca ar fi ramas pe strazi din cauza relatiei pe care o au si nu-si doresc sa apeleze la adaposturile statutlui, pentru ca se tem ca vor fi separate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Adolescenta nu a avut niciodata o relatie apropiata cu actorul, ea nascandu-se in urma unei relatii pe care actorul a avut-o cu fotomodelul Elaine Ng, in 1999, desi era casatorit cu actrita Joan Lin, cu care are o casnicie fericita si in prezent.

"Este tatal meu biologic, dar nu a existat in viata mea. Nu il voi privi niciodata ca pe tatal meu. Nu sunt suparata pe el si nu mi-am dorit niciodata sa il vad.

Atat timp cat o am pe mama langa mine, nu am nevoie de tatal meu", a spus ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si