Sambata noaptea, o tragedie teribila s-a intamplat in in Teleorman! Trei fete din Zimnicea, cu varsta cuprinsa intre 17 si 21 de ani, au murit pe loc in urma unui teribil accident de circulatie!

Conform IPJ Teleorman, in noaptea de 6 mai, in jurul orelor 02.00, politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca pe raza comunei Nasturelu a avut loc un accident rutier.

In baza sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat urmatoarele: in timp ce o tanara de 19 ani, din Zimnicea, conducea un autoturism pe DN5 C, la intrarea in comuna Nasturelu, intr-o curba la dreapta, pe fondul neadaptarii vitezei, a pierdut controlul asupra directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Socant, cum arata masina fetelor moarte in accidentul din Teleorman! Este horror

Tinerele se intorceau de la un club si nimic nu parea sa anunte o asemenea drama! In masina, se mai afla o fata de de 19 ani, care a supravietuit, insa, situatia ei in acest moment este una dramatica! Ea a fost internata initial la Spitalul Judetean din Alexandria, apoi, la cererea familiei, a  fost mutata la o clinica din Capitala.

Daca fata, C.

Cristina Nicoleta, este acum sub stricta supraveghere a medicilor, ei bine, urmarile accidentului ingrozitor se pot observa pe autoturismul groazei! Masina fetelor, una galbena, de provenienta germana, arata horror, este distrusa pe toate partile si nu mai poate fi reparata. “Parca ar fi de la fiare vechi”, au spus apropiatii tinerelor decedate!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si