Micuta a fost accidentata de o masina in timp ce traversa strada. Copila nu s-a asigurat si a traversat strada in fuga pentru a se intalni cu mama ei.

In urma impactului, fata a fost dusa in stare grava la spital. Din cauza loviturilor puternice in zona capului, ea a intrat in coma. Pentru ca starea se agrava, medicii au decis sa o supuna unei interventii neurochirurgicale.

Ca o minune, copila s-a trezit dupa aproape o saptamana. Cand a deschis ochii, ea i-a transmis mamei un mesaj socant.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Mama m-am intos, pentru ca stiu ca tu ma iubesti. Daca as fi vrut sa raman, puteam. Puteam sa aleg sa mor."

Mama fetitei, psiholog de meserie, a notat tot ce i-a povestit fata din "lumea de dincolo".

"Cand am fost <acolo> am stat si in intuneric, dar apoi s-a facut lumina. Si asa am putut sa merg prin spital. Am umblat pe holuri, pe scari, am vazut chiar si un magazin cu jucarii.

Mami, puteam sa aud ce vorbesc oamenii. Te-am auzit mami si te-am vazut plangand si cum te rugai sa ma intorc, sa nu te las singura. Si atunci am decis sa vin la tine".

Mama fetei spune ca este o minune si fata sa s-a schimbat dupa aceasta experienta, este mult mai matura.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si