Amicii au fost informati ce a patit Monica Tatoiu la morga, dupa ce femeia de afaceri a fost sa ridice cadavrul prietenul ei, Mihai Sasu, un manager bancar care a decedat la doar 39 de ani.  „La IML nu merge pos”, a dezvaluit Tatoiu, care a relatat ca nu este posibila plata cu cardul.

Ce a patit Monica Tatoiu la morga:" Romania, tara sinistra, incarcata de umor. Negru"

„Platesti cash pentru „accomodation” si servicii de autopsiere inutile la 72 dupa deces. 567 lei. E weekend...Trebuie sa recunosti decedatul dupa ce te plimba printre cadavre ca sa poti sa il duci la capela. Daca nu lesini pe drumul printre cadavre, te imbolnavesti de revolta. Romania, tara sinistra, incarcata de umor. Negru”, a mai scris Monica Tatoiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ce a patit Monica Tatoiu la morga. Prietenul ei a decedat sambata

Oamenii au aflat ce a patit Monica Tatoiu la morga. Femeia de afaceri a fost foare afectata de pierderea bunului ei prieten, care a decedat sambata.  ”A plecat dintre noi un tanar minunat. A plecat spre mai bine. Noi cei ramasi suntem orfani de Bunatate si Intelepciune!”, a anuntat Tatoiu pe contul ei de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si