Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc pe DN1 Fagaras- Codlea, la kilometrul 210+350 de metri, in zona localitatii Vladeni, judetul Brasov, fiind implicate un autoturism si un autocar.

In urma impactului, au fost ranite trei persoane care se aflau in autoturism.

Este vorba despre un bebelus de trei luni si doi adulti- un barbat si o femeie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au precizat ca la fata locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, o ambulanta SMURD si alte doua masini de la Serviciul Judetean de Ambulanta Brasov. Barbatul a suferit un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu are traumatisme vizibile, dar, data fiind varsta, este evaluat de echipajul SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la aceasta ora circulatia se desfasoara pe un fir alternativ pe DN1 Fagaras – Codlea, in zona localitatii Vladeni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si