Totul a inceput dupa ce un sofer a lovit, intentionat, masina altuia. Atunci s-au strans sase barbati, din doua clanuri diferite, si au inceput sa isi care pumni in mijlocul strazii. Mai mult, martorii spun ca unii dintre ei au scos si sabiile pentru a se rafui cu rivalii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Imediat, la fata locului, a ajuns un echipaj de politie, dar oamenii legii nu au putut sa faca fata macelului, asa ca au chemat intariri. Au venit 11 echipaje de poilitie si un echipaj de la "mascati" pentru a aplana conflictul.

Pana la urma, toti cei implicati in conflict au fost dusi la Sectia 9 de Politie pentru audieri care au durat mai bine de cinci ore. Trei dintre cei implicati au fost dusi la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei ei fiind cercetati pentru tentativa de omor si tulburare a linistii publice. Daca sunt gasiti vinovati, ei risca pana la 10 ani de inchisoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si