Sever Muresan a mai pierdut un imobil, iar de data aceasta este vorba despre un duplex de lux situat in centrul Capitalei. Apartamentul fostului jucator de tenis are 5 camere, se intinde pe doua etaje si are aproximativ 113 mp utili, fiind evaluat de catre specialisti la 195.073 euro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sever Muresan a fost evacuat din acest apartament inca de acum 12 ani si tot de atunci fiscul incearca sa-i gaseasca un cumparator. Banii pe care banca incearca sa-i obtina ar merge la acoperirea unui credit neacoperit cu o valoare la zi de peste 7,8 milioane lei (1,7 milioane euro), obtinut de una dintre firmele omului de afaceri. Interesant este ca initial, contractul de credit a avut o valoare de 250.000 lei (in 1995), pe 12 luni, cu o dobanda de 52%. Cum suma nu a fost acoperita, s-au facut mai multe acte aditionale, pe langa dobanda au aparut si penalitatile, iar acum s-a ajuns la o suma uriasa. Apartamentul din Bucuresti apartine atat lui Sever Muresan, cat si fostei lui sotii, de care a divortat in anul 2000.

Sever Muresan este cunoscut pentru legatura cu celebra banca Dacia Felix pe care a infiintat-o in 1991 si a acordat mai multe credite neperformante.

In acest caz, Muresan a fost anchetat pentru inselaciune si fals material, insa in 2005 el a fost achitat, intervenind prescriptia, insa obligat sa plateasca daune de 100 milioane euro. In tinerete, Sever Muresan a fost jucator de tenis, el fiind inclusiv membru al echipei romanesti de Cupa Davis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si