Romania se va topi in aceasta vara, iar totul este din cauza unui blocaj de aer cald care este pe atat de neplacut pe cat este de rar. Meteorologii au oferit si explicatia stiintifica.

Deasupra tarii noastre s-a asezat un val de aer cald african care a ramas, insa, blocat de catre curentii care inconjoara Romania. Cum aerul cald nu mai poate fi deplasat de pe teritoriul nostru, deasupra lui s-a instalat un altul, acest lucru explicand temperaturile mari inregistrate miercuri, scrie spynews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In urma cu putin timp, meteorologii au emis o atentionare de timp nowcasting de cod portocaliu de ploaie pentru judetul Covasna.
Se vor semnala: averse de ploaie ce vor avea caracter torential si care vor cumula 45...50

l/mp

Fenomene asociate: frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si