Aflate intr-o stana amenajata pe un teren al latifundiarului, oile lui Gigi Becali au imputit vilele milionarilor din Pipera. “Peisajul nu e de pe un câmp izolat, e din Voluntari, un oraş cu 50.000 de locuitori şi cu imobile dintre cele mai scumpe din România. Un metru pătrat din zona cu oi costă între 250 şi 300 de euro.

Becali şi-a amenajat stâna în spatele caselor de milioane de euro, clădiri care se închiriază pentru afacerişti, pentru angajaţi ai ambasadelor”, a relatat Gazeta sporturilor intr-un reportaj. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oile lui Gigi Becali au imputit vilele milionarilor din Pipera: "Va  rugam sa mutati oile de aici, ca nu se mai poate!”

“Pe ceilalţi vecini îi deranjează mirosul. Unul dintre ei explică de ce pasiunea lui Becali influenţează piaţa imobiliară: “Deja se vând mai greu casele din cauza stânei”.

O vecină l-a sunat: “Domnule Becali, vă rugăm să mutaţi oile de aici, că nu se mai poate!”. I-a răspuns: “Eu nu discut cu femeile şi tu oricum mai eşti şi isterică. Pa, la revedere!”. Ciobanul lui Becali are aer condiţionat. Povesteşte că i s-a mai uşurat munca în ultima vreme: “Nea Gigi a avut vreo mie de oi, acum mai sunt cam o sută. Laptele îl adunăm şi se face brânză din el, se ocupă femeile.
De plictisit, nu mă plictisesc, că şefu' vine în fiecare zi pe aici. Dimineaţa, înainte să ajungă la Palat, trece pe aici să vadă oile. Îi e drag să le privească”
, a mai relatat ziarul.

Oile lui Gigi Becali au imputit vilele milionarilor din Pipera:  „Gigi conduce oile si pe camp, cu o masina de teren"

De mai multa vreme, oile lui Gigi Becali au imputit vilele milionarilor din Pipera. „În urmă cu două luni a apărut o filmare în care Becali dirija oile să traverseze strada. Martori au asistat şi la alte prestaţii ale patronului FCSB: „Gigi conduce oile şi pe câmp, în general cu o maşină de teren pe post de câine ciobănesc. A folosit şi Maybachul de curând şi a stricat maşina, atât de rău că reparaţia a costat 15.000 de euro!” a incheiat reportajul Gazeta sporturilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si