Potrivit BBC, partida in care Anglia a invins Tunisia cu scorul de 2-1 a depasit cifrele de audienta inregistrate de transmisiunea nuntii printului Harry cu Meghan Markle din luna mai.

Meciul de fotbal a fost transmis de BBC One, care a inregistrat 69,2% share in Marea Britanie. In cifra anuntata au fost inclusi si 3 milioane de utilizatori care au vizionat meciul online, via BBC iPlayer si BBC Sport.

Astfel, partida a devenit si cea mai urmarita transmisiune in direct pe suport online a unui program BBC.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Luna trecuta, nunta regala a fost urmarita de aproximativ 18 milioane de telespectatori pe mai multe posturi TV britanice.

Cifrele de luni le-au depasit si pe cele inregistrate in urma cu 4 ani de primul meci al Angliei de la Cupa Mondiala. Partida de atunci cu Italia, care a invis cu 2-1, a fost urmarita de 15,6 milioane de telespectatori. Spre deosebire de acesta, primul meci al Angliei de la Cupa Mondiala 2010, cu SUA, a fost urmarit de 20,1 milioane de telespectatori.

Nationala Angliei va juca duminica cu Panama, iar pe 28 iunie, cu Belgia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si