Dupa o misiune dificila, pompierii au reusit sa coboare puii in siguranta si i-au predat unei asociatii pentru protectia animalelor, care le va oferi atentia si grija de care au nevoie.

Povestea celor patru frati este una foarte trista. Mama lor a fost grav ranita vineri seara cand incerca sa-i protejeze, in timpul unei ploi torentiale, cu grindina. Medicii veterinari au facut tot posibilul sa o salveze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In ultimele zile, localnicii nu au scapat cuibul din ochi. Cand au aflat insa ca puii au ramas orfani au cerut ajutorul pomperilor.

“A fost una dintre cele mai frumoase misiuni, cu toate ca gradul de dificultate ne-a permis accesul destul de greu la cei patru puisori de barza, dar important este ca am reusit.”

, a declarat Alin Vargolici, pompier alpinist.

Puii de barza vor mai ramane cateva zile sub supraveghere la Galati, apoi ajunge la o asociatie din Sibiu, care se ocupa de ingrijirea pasarilor ranite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si