Judecatorii de la Tribunalul Timis au decis, luni, arestarea pentru 30 de zile pe numele celor doi tineri, de 17, respectiv 15 ani din localitatea Darova, judetul Timis, care au ucis un taximetrist din municipiul Lugoj, in varsta de 77 de ani.

Acuzatia care li se aduce celor doi este omor calificat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Taximetristul din Lugoj nu mai fusese vazut de vecini inca din noaptea de 12 spre 13 iunie, cand  plecase sa ia o comanda din comuna Darova. Anchetatorii au stabilit ca, atunci cand a ajuns sa preia comanda, taximetristul a fost asteptat de doi baieti. Cel mai mare dintre adolescenti l-a lovit pe barbat cu cutitul in gat, din spate, iar apoi l-a taiat si in zona fetei. Apoi cei doi baieti au dus cadavrul in padure, in zona localitatii Sinersig si l-au abandonat. I-au luat taximetristului telefonul mobil, banii, aproximativ 200 lei, dar si masina, cu care au plecat la Timisoara. Adolescentii s-au plimbat cu autoturismul pana au ramas fara combustibil, apoi au vandut telefonul, pentru a mai face rost de bani, spun procurorii.

Autorii crimei au fost identificati sambata seara, fiind audiati de politisti si retinuti pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si