Incidentul s-a produs in localitatea Gura Ocnitei din judetul Dambovita, cand barbatul a incercat sa opreasca scandalul dintre fiul lui si un alt tanar de 22 de ani. Abia intors de la serviciu, tatal a auzit cearta din fata portii si a iesit sa vada ce se intampla. “ S-a certat cu baiatul meu, s-a luat de baiatul meu. Eu am iesit afara, i-am zis, ma, ce ai cu baiatul meu, de ce te iei de baiatul meu? Nu stiu ce i s-a parut, a luat pistolul si a tras direct in mine.

Putea sa ma omoare.”, a spus Leonard Stan, victima. Sotia barbatului impuscat a iesit repede din casa, alertata de impuscatura pe care a auzit-o si a sunat dupa ajutor. “Nu am vazut cine a tras, doar am vazut ca e impuscat. Am sunat la 112.”, a spus Ribana Tintoi.

Barbatul a primit ingrijiri medicale la spital si este in afara oricarui pericol. Suspectul a fost gasit de catre politisti si adus la audieri, unde s-a aflat ca tanarul adusese ilegal arma din Germania. Este cercetat in stare de libertate si i s-a intocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma nelatala, dar si pentru lovire sau alte violente.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si