Celebrul cântăreţ Ilie Micolov (69 de ani), care a făcut furori cu piesa ”Dragoste la prima vedere”, a fost lăsat de izbelişte de soţia şi de fiica lui, aflate în Germania. ”Nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni.

S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici pe nepot

Situatia lui Ilie Micolov capătă dimensiuni dramatice, deoarece nu iese cu săptămânile din casa, iar banii de pe urma activitatii sale muzicale sunt neînsemnaţi. Artistul, care şi-ar dori nespus să urce iar pe scenă, este condamnat să stea în propria casă, de puţinele cumpărături ocupându-se un vecin sau rudele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fost hocheist şi motociclist, dar mai ales vânător, pasiune neascunsă ce le-a provocat mari emoţii artistilor cu care pleca în turnee, Ilie Micolov a  fugit în Germania înainte de Revoluţie, după ce Elena Ceauşescu a comandat în 87 excluderea cântăreţului din zonă, deoarece artistul a refuzat să cânte la ziua ei de naştere. Ilie Micolov a ales să se reîntoarcă în ţara sa, mutare dezaprobată soţia şi fata sa, care au ales să rămână în Germania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si