In Comunism, Ilie Micolov umpea salile de spectacol, unde, din cauza frigului, fanii artistului stateau imbracati ca afara. In urma cu cativa ani, cantaretul a povestit cat de greu era sa cante in ger si cum s-a imbolnavit de astm bronsic din cauza conditiilor in care isi sustinea concertele.

„Astm bronsic am avut de pe vremea lui Ceausescu, cand trebuia sa cantam in sali neincalzite. Era sala plina, om langa om, cu caciulile in cap, cu broboadele, si eu pe scena trebuia sa fiu in camasuta si in smoching, ceea ce era foarte greu.

Dupa o jumatate de ora de cantat schimbam microfonul, pentru ca prindea gheata”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vocea lui Ilie Micolov va ramane mereu in memoria romanilor pentru piesa "Dragoste la prima vedere", una dintre cele mai iubite melodii din toate timpurile. Interpretul s-a stins la varsta de 69 de ani, dupa o suferinta indelungata, bolnav de diabet, astm si alte probleme cardiace.

Din cauza greutatii excesive, Ilie Micolov sufere de probleme ale articulatiilor, iar genunchii i se inflamau atat de tare incat artistul se deplasa greu si era nevoit sa ramana in casa, desi isi dorea sa cante si sa sustina spectacole.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si