Luci Buzila implinise 18 ani in ianuarie si tocmai ce absolvise Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistrita. In 28 iulie, fata ar fi trebuit sa afle daca a fost acceptata in Danemarca, la Arhitectura. Rezultatul insa nu mai conteaza pentru Luci.

Ieri dimineata, tanara a fost gasita moarta, in propria casa. Originara din Poiana Stampei, Luci a venit la Liceul de Arte Corneliu Baba din Bistrita acum patru ani.

S-a imprietenit rapid cu una dintre colege, Denisa, si au devenit de nedespartit. In seara de dinaintea tragediei, Luci a stat de vorba cu prietena ei pe messenger pana tarziu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Pentru mine, ea e ca si fata mea adoptiva. A fost colega cu Denisa inca din clasa a IX-a, din cel de-al doilea semestru. Din clasa a X-a, fetele noastre au stat impreuna in acelasi apartament. Au invatat si s-au distrat impreuna. Au aplicat pentru Danemarca impreuna. A fost cu noi in vacante. Era ca si parte a familiei noastre. Aseara a povestit pe messenger, pana dupa miezul noptii cu Denisa.

Au ras, si-au facut planuri etc. Azi la amiaza am aflat ca a murit. S-a pus la somn si nu s-a mai trezit. Doar ce am fost la Festivalul Celtic, in weekend. Suntem socati”, a declarat pentru bistriteanul.ro Gabriela P., mama Denisei.

Luci Buzila a lasat in urma doi parinti si un frate mai mare, IT-ist in Cluj.

Tot mama Denisei a anuntat pe o retea de socializare ca inmormantarea fetei va avea loc cel mai probabil duminica, la Poiana Stampei. Familia fetei asteapta rezultatele autopsiei pentru a vedea care a fost cauza decesului.

sursa: bistriteanul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si