Amethyst Realm a dezvaluit ca dupa ce a avut mai multe relatii intime cu fantome, in trecut, acum si-a gasit una cu care are o relatie serioasa. Femeia s-a despartit de logodnicul ei in urma cu 12 ani si de atunci a avut relatii intime cu 15 fantome. Tanara a fost recent intr-o calatorie in Australia, unde l-a intalnit pe Mr Perfect (tot o fantoma) care a venit cu ea in Anglia.

Cum l-a luat in avion? Au fantomele pasaport? Avea si el o valiza cu cerceafuri de schimb? A avut nevoie de un loc in avion sau pur si simplu a plutit in aeronava?

Oricum ar fi fost, cuplul s-a intors in Anglia si relatia lor evolueaza frumos. Amethyst a povestit unei publicatii din Australia si a dat mai multe interviuri televizate despre cum a inceput povestea lor de dragoste. "Intr-o zi, in timp ce ma plimbam in natura, am trecut printr-un tusis si am simtit aceasta energie incredibila. Am stiut ca este iubitul meu.", a povestit femeia. Probabil ca toti visam la asa ceva: imaginati-va ca va plimbati prin oras si dintr-o data apare iubirea mult dorita.

Cum stiti ca totul e aranjat si ca va veti petrece tot restul vietii impreuna? Scenariul are toate sansele sa mearga altfel decat ca in visele frumoase.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Este destul de serioasa relatia. Ne-am gandit si la posibilitatea de a avea copii. Stiu ca suna nebuneste, dar am reflectat mult si nu cred ca e o idee rea.", a spus femeia despre relatia ei. Probabil ca nu e prima femeie care si-ar dori o fantoma mica si draguta precum Casper, in locul unui bebelus care cere mancare si care trebuie schimbat de scutece. Tot ce trebuie sa faca e doar sa curete din cand in cand putina ectoplasma. Amethyst crede ca sa fie insarcinata cu o fantoma este ceva cat se poate de posibil, doar ca sarcina nu ajunge la termen pentru ca mintea si corpul omenesc nu poate sa proceseze ce se intampla.

sursa: unilad.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si