Mirel Dragan era unul dintre sportivii cap de afis ai galei de lupte in cusca RFX de pe 20 august din Bucuresti, gala in care va participa si buna lui prietena, fosta “Faimoasa” Diana Belbita.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu toate acestea, el a decis sa se retraga si sa nu mai participe la lupta organizata, prioritar fiind, acum, parcursul lui in timpul celui de-al doilea sezon Exatlon. “Mirel s-a retras, nu avea cum sa participe si la lupta si sa se pregateasca si pentru Exatlon! Ii voi tine pumnii la Exatlon, sper sa fie la fel de bun acolo pe cat este in ring”, ne-a spus promotorul evenimentului care va avea loc pe 20 august, la Bucuresti.

Mirel Dragan este luptator de Kempo ca si fosta concurenta de la Exatlon Diana Belbita. Este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015.

Conform prezentarii facute, Mirel Dragan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon Romania, are 1.72 m inaltime, 75 de kilograme si e detinatorul centurii negre cu 3 Dan in Kempo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si