Potrivit proiectului de rectificare bugetara, vor primi bani in plus Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale (ASSMB), mai exact peste 26 de milioane de lei. Vor primi bani in plus Spitalul Sf. Maria (4,3 milioane de lei), Spitalul Filantropia (1,5 milioane de lei), Spitalul de Nefrologie Carol Davila (4,2 milioane de lei), Spitalul de Copii Victor Fomoiu (4,7 milioane de lei), Spitalul de Pneumoftiziologie Sf. Stefan (3,2 milioane de lei), Spitalul Th.

Burghele (2,8 milioane de lei), Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Panait Sârbu (13,4 milioane de lei) si Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia (peste 600.000 de lei).

Si la institutiile culturale au fost alocati mai multi bani, 4 milioane de lei. Astfel. Teatrul Nottara va primi in plus 88.000 de lei, in timp ce la Teatrul tandarica vor fi alocati alti 935.000 de lei, pentru evenimente organizate cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Bugetul Centrului Expo Arte, recent infiintat, va fi de 3,1 milioane de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De la RATB, 43,7 milioane de lei vor fi luati de la investitii, bugetul Regiei ramânând la suma de 148,6 milioane de lei. Banii, alocati initial pentru montarea de garduri pe linia de tramvai, pentru modernizarea peroanelor pe linia de tramvai 41 si pentru modernizarea Autobazei Giurgiului, vor fi transformati in subventii, asa cum se arata in expunerea de motive a proiectului de hotarâre.

In ceea ce priveste RADET, 40 de milioane de lei de la investitii vor fi si aici transformati in subventii, nemafiind, astfel, bani pentru modernizarea tuturor punctelor termice sau pentru eficientizarea alimentarii cu energie

termica a consumatorilor.

Aceasta este a doua rectificare bugetara in mai putin de o luna, care va fi supusa votului consilierilor generali in sedinta din 23 august.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si