Pablo Escobar a fost personajul principal in mai multe productii ca Narcos saul El Patron del Mal. Traficantul de droguri, celebru in toata lumea, a ajuns sa fie idolul a milioane d eoameni pentru viata sa luxoasa, insa adevaratele orori comandate sau executate de el au ramas in spatele productiilor tv.

Aproape doua decenii, Escobar a facut ce a vrut in Columbia.

Cateva dintre faptele sale au fost povestite in filme sau carti. O astfel de fapta este relatata de Virginia Vallejo, una dintre cele mai cunoscute femei din America de Sud in anii 80. Ea a ajuns sa iba o relatie si cu Escobar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In cartea scrisa de Virginia, ea povesteste ca la inceput relatia a fost frumoasa si linistita. Cu timpul, insa, Pablo Escobar si-a dat arama pe fata. In plus, ea povesteste ce i-a facut uneia dintre amante atunci cand a aflat ca este insarcinata cu un alt barbat.

"A trimis 4 oameni de-ai sai sa o rapeasca si sa o duca la un veterinar, unde i-a

fost facut un avort fortat, fara anestezie. Mai tarziu, chiar inainte sa fie prins, a ordonat ca femeia sa fie ucisa, ceea ce s-a si intamplat cu cateva zile inainte ca el sa fie omorat", a relatat Virginia in cartea sa.

Nici Virginia nu a scapat usor din relatia respectiva. Ea povesteste ca a fost violata de Escobar, chiar la ultima intalnire pe care a avut-o cu acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si