O parte din afacerile lui Laurentiu Reghecampf sunt amenintate de pesta porcina africana, un virus din cauza caruia au fost eutanasiati aproximativ 350.000 de porci din toate marile ferme de pe teritoriul Romaniei. Vestea este ingrijoratoare pentru sotul Anamariei Prodan, care detine o ferma de porci. 

Afacerile lui Laurentiu Reghecampf sunt amenintate de pesta porcina. Creste porci din rasa "Pata negra"

“In urma cu trei ani, Laurentiu Reghecampf a decis sa investeasca o suma importanta de bani intr-o ferma de porci, iar Anamaria a fost cea care a supervizat afacerea. Rasa pe care o cresc cei doi se numeste Pata Negra sau Jamon iberic si este cea mai scumpa din lume. Porcul iberic negru este hranit in cea mai mare parte cu ghinda, de aceea un kilogram de carne, care capata un aspect marmorat, nu coboara niciodata sub 100 de euro!”, au dezvaluit apropiati ai familiei pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Afacerile lui Laurentiu Reghecampf sunt amenintate de pesta porcina. Reghe are si o ferma de oi

Se pare ca afacerile lui Laurentiu Reghecampf sunt amenintate de pesta porcina.  “Business-ul a fost un pic dificil la inceput pentru soti, dar acum, ei sunt multumiti de incasari si chiar au achizionat inca un lot de animale pentru o noua productie”,  s-a mai spus despre afacerea cu porci a lui Reghe.

Toamna trecuta, sotul Anamariei Prodan a inchiriat o ferma de oi de la complexul agrozootehnic Vlasia din comuna Snagov, aflata in patrimoniul statului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si