Georgiana si Cristi sunt prieteni si au venit pe litoral sa munceasca pentru a strange bani pentru scoala, dar si sa-si ajute familiile. Ea este eleva in clasa a X-a, iar prietenul ei este in clasa a XII-a. Dupa ce au fost loviti cu masina de un sofer vitezoman, acesta a fugit de la fata locului. El s-a predat mai tarziu la politie.

Soferul care a lovit

cu masina doi adolescenti din Vaslui pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa care a fugit de la locul faptei, a fost retinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat marti instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, soferul in varsta de 29 de ani care a provocat un accident rutier in Mamaia in urma caruia doua persoane au fost ranite a fost retinut pentru 24 de ore. El a fost dus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Constanta. Barbatul va fi prezentat instantei marti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

Doi adolescenti de 15 ani si de 18 ani din Vaslui au fost grav raniti, in noaptea de duminica spre luni, in Mamaia, fiind loviti de o masina pe o trecere de pietoni. Soferul care i-a accidentat a fugit de la locul faptei.

Ulterior, tanarul s-a prezentat la sediul Politiei insotit de avocat, fiind audiat timp de mai multe ore.

Cei doi adolescenti au ramas internati in spital, dar sunt in stare stabila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si