Membrii cu dizabilitati ai Asociatiei Ceva de Spus din Timisoara reclama declaratiile ofensatoare ale Primarului Marcela Radulescu pe care o considera jignitoare si discriminatoare.

La scoala de Vara a femeilor PSD primarul comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu, a declarat despre protestatari ca sunt ”mai handicapati decat toti handicapatii” cu intentia clara de a-i jigni. Folosirea in sens peiorativ a cuvantului ”handicapat” a suparat membrii cu dizabilitati ai Asociatiei Ceva de Spus din Timisoara, ca au facut o reclamatie la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Noi, membrii asociatiei, muncim mult pentru o comunitate accesibila si pentru a schimba mentalitatea oamenilor privind persoanele cu dizabilitati. Dorim ca lumea sa ne cunoasca, sa vada abilitatile noastre, sa ne respecte pentru lucrurile pe care le putem face bine.

Din pacate, daca politicienii, primarii vorbesc asa, distrug toata munca pe care o facem noi pentru a schimba modul de gandire fata de noi” a declarat Moldovan Elisabeta, copresedintele asociatiei.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si