Sambata noaptea, Andreea Celea, o romanca  de 21 de ani, stabilita in Republica Dominicana, a fost gasita moarta pe trotuarul din fata unui hotel din capitala Santo Domingo. Principalul suspect in cazul decesului Andreei este iubitul ei Dominican. Politia ancheteaza tragedia, iar familia fetei isi doreste sa se faca dreptate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sora Andreei Celea a postat pe contul ei de socializare un mesaj emotionant. “Sange din sangele meu, sora mea unica, sora mea.. Soarta ne separa atat de repede, atat de brusc, atat de crud... ai fost tot ce am avut in aceasta tara si in aceasta lume. Slujba mea a fost intotdeauna sa te protejez si sa fiu acolo pentru tine si de data asta sa nu dau gres. Te iubesc surioara si nu ma voi odihni din a lupta pentru dreptatea ta si stiu ca Dumnezeu va lupta alaturi de mine. Intre timp, bucura-te acolo in Rai si umple-l cu culorile si energia pe care le-ai avut intotdeauna. Te voi avea aici cu mine, in sufletul meu pentru totdeauna si imi voi salva amintirile ca fiind cea mai buna copilarie pe care mi-ai dat-o. Te iubesc sora mea, sangele meu ”, este mesajul emotionant al surorii Andreei Celea.

Andreea Celea s-a nascut in Romania, insa de la varsta de 5 ani traia in Republica Dominicana. Tanara avea o relatie cu un dominican zis Punky (Batausul), iar familia ei sustine ca Andreea era abuzata de iubitul ei. De altfel, presa din Republica Dominicana relateaza ca Andreea a depus, in urma cu cateva saptamani,  o plangere pentru violenta.

Ultimele imagini cu Andreea Celea in viata, difuzate de presa dominicana, o arata pe aceasta, in ziua tragediei, iar alaturi de ea se afla barbatul care acum este suspect ca ar fi ucis-o. 

Pe 1 septembrie, in jurul pranzului, ea se cazase la acel hotel, impreuna cu iubitul ei. Inregistrarea video de la receptie arata cum Andreea primeste doua cartele de acces in camera, iar barbatul ia una, priveste amenintator la femeie dupa care se departeaza. Andreea ramane cu haina pe brat si bagajele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si