Alexander Fukin se intorcea acasa cu sora lui mai mica de la gradinita. Cei doi copii au luat-o pe o scurtatura pentru a trece printr-un loc de joaca.

Sora lui de patru ani a alergat acasa la bunica ei dupa incidentul tragic, dar a fost prea socata ca sa explice ce s-a intamplat.

Politistii au ajuns la fosa septica a unei cafenele, abia la cinci ore dupa ce copilul a disparut in satul Bykovo, Rusia.

Privind in gaura, au vazut cadavrul copilului plutind pe deasupra.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Lucrătorii au pompat excrementele din rezervorul septic si au ridicat cadavrul copilului inecat."

Un purtator de cuvant al Comitetului de investigatie rus a declarat: "Copilul a cazut in rezervorul septic, care era acoperit doar cu o placa de placaj".

Proprietarul cafenelei a spus ca o masina a trecut peste capacul rezervorului sceptic cu o zi mai devreme si l-a rupt, creand astfel un pericol.

A comandat un inlocuitor si a acoperit intre timp cu placaj subtire.

Mama copilului, Natalia Fukina, si-a lasat copiii cu bunica, in timp ce a plecat la munca la 600 de kilometri departare la Moscova

pentru a-si sustine familia.

Ea a fost informata de politie despre tragedie.

Bunica a fost "distrusa" de moartea baiatului si a solicitat ingrijire medicala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si