In urma impactului frontal, unul dintre cei doi soferi implicati in accident a ajuns la Spitalul Clinic Judetean Arad intr-o stare extrem de grava. Barbatul, in varsta de 26 de ani, din Nadlac, a suferit un traumatism toraco-abdominal, mai multe fracturi de coaste si stern si a sost supus unei interventii chirurgicale de urgenta din cauza unei rupturi de splina.

Potrivit

reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Arad "luni seara, in jurul orei 23:45, un tanar de 26 de ani, din Nadlac, in timp ce conducea un autoturism pe DN7, din directia autostrazii A1 spre Nadlac, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu un autoturism condus de un barbat de 34 de ani, din Craiova."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru scoaterea tanarului din Nadlac din autoturism a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare. Soferul celuilalt autoturism a suferit o luxatie de sold si contuzii la genunchi si cot, ramanand sub supraveghere la sectia Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad.

sursa: aradon.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si