Incidentul s-a produs la miezul noptii, cand medicii nu l-au gasit in salon pe barbatul de 47 de ani din Telcisor, la vizita medicala obisnuita. Personalul medical a inceput sa il caute pe barbat si l-au descoperit cazut pe caldaram, sub fereastra salonului de la etajul cladirii in care se afla Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Nu se stie inca daca barbatul s-a aruncat de la etaj sau este vorba despre un accident, insa pacientul a suferit o fractura cervicala amielica in urma cazaturii si este acum intr-o stare stabila, dar este sedat.

In salon, personalul medical a gasit materii fecale pe pat, dar si pe pervazul geamului. Barbatul nu este in evidenta medicala cu nicio afectiune psihica.
„Potrivit medicului de garda, pacientul fusese internat de duminica (09.09.2018) in Sectia Boli Infectioase cu sindrom febril, fara probleme psihice cunoscute. Intrucat in cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitatie, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicatiei de la miezul noptii, acesta nu a fost gasit in salon, lenjeria patului si pervazul geamului prezentand materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind gasit cazut in curtea unitatii”, explica reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, intr-un comunicat de presa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inspectoratul de Politie al Judetului Bistrita-Nasaud a deschis o ancheta in acest caz.

sursa: bistriteanul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si