Profesoara Rita Jitendra, in varsta de 86 de ani, s-a bucurat de o cariera stralucita si a fost foarte apreciata in India. In timp ce se afla intr-o emisiune matinala care se transmitea in direct, luni, doamna profesoara a povestit ca moartea perfecta pentru ea ar fi in timp ce munceste, ca si fostul presedinte Abdul Kalam.

Dupa doar cateva minute, chiar in mijlocul unei propozitii, Rita si-a

dat ochii peste cap si si-a pierdut cunostinta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Prezentatorii emisiunii au crezut initial ca femeia se preface, asa ca adurat cateva secunde pana sa realizeze ca este o situatie grava si sa intrerupa transmisia. Doamna profesoara a fost dusa de urgenta la spital, insa medicii au constatat in scurt timp decesul, care se pare ca a survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator.

Rita Jitendra a fost profesor, artist, scriitor si activist, iar cariera ei a fost apreciata de foarte multi oameni, din toate mediile sociale ale Indiei.

sursa: devdiscovers.com

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si