De altfel, el are o porecla pe masura, Daniel Gabriel Husein fiind cunoscut in oras drept “Dasaev”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In alta ordine de idei, celebrul interlop Daniel Gabriel Husein “Dasaev” este cunoscut pentru ca a fost inchis in Spania, fiind acuzat de proxenetism sdi de viol, el fiind eliberat acum patru ani. Mai mult decat atat, de-a lungul timpului “Dasaev” s-a facut rearcat, atat in Braila, cat si in Spania, pentru fapte extrem de violente, el fiind unul dintre cei mai temuti oameni din orasul de la Dunare.

Doi baschetbalisti americani, injunghiati in club, in Braila! Cazul, tras la indigo cu cel de la Giurgiu in care a fost omorat un alt baschetbalist american

Doi americani, jucatori de baschet la ACS Cuza Sport Braila, au fost injunghiati sambata noaptea pe o terasa din centrul Brailei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se afla in stare grava, si Joseph McClain, de 25 de ani.

Sportivii au fost operati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila si cel aflat in stare grava, cu un plaman perforat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucuresti.
Cazul aminteste de scandalul din urma cu cativa ani, cand un alt baschetbalist american, Chauncey Hardy, si-a pierdut viata dupa un conflict in clubul „Emotione” din Giurgiu. Baschetbalistul american, in varsta de 23 de ani, ar fi vrut sa danseze cu niste tinere, dar a fost lovit cu pumnul in barbie de Ionut Adrian Tanasoaia si s-a izbit cu capul de pardoseala clubului.
Agresorul americanului a fost condamnat definitiv la sapte ani inchisoare cu executare, in 2014, dar, potrivit presei locale, a fost eliberat conditionat in mai 2016.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si