Deocamdata, iubitul Elenei Udrea nu este langa ea in ultima luna de sarcina. Adrian Alexandrov a fost in Costa Rica in aceasta vara, fiind aproape de sotia sa gravida. De altfel, cei doi au fost protagonistii unui pictorial realizat cam cu doua luni inainte ca Udrea sa nasca. „Micuta o sa se nasca pe la sfarsitul lunii octombrie. Nasterea e programata intre 25 si 30 octombrie. Nasii nu i-am stabilit, inca ne mai gandim.

Nu am planuit nimic legat de botez pentru ca nu este sigur daca Elena ramane acolo sau se va intoarce in tara”, a declarat Adrian Alexandrov.

Iubitul Elenei Udrea nu este langa ea in ultima luna de sarcina. Adrian Alexandrov conduce o companie imobiliara

Intre timp, acesta s-a intors in Bucuresti, pentru ca are de rezolvat mai multe probleme legate de activitatea companiei de imobiliare pe care o conduce. Zilele trecute, Alexandrov s-a fotografiat pe strazile din Bucuresti, pe un scuter. „O alegere simpla si eficienta de a te misca liber prin traficul infernal din Bucuresti.Consum mult mai scazut, timp petrecut in trafic/ redus, mai putina poluare, si multe alte avantaje. Merita!”, a postat Alexandrov.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Iubitul Elenei Udrea nu este langa ea in ultima luna de sarcina. Fetita lor se va numi Eva Maria

Aflat la Bucuresti, iubitul Elenei Udrea nu este langa ea in ultima luna de sarcina. Fetita celor doi se va numi Eva Maria. “Ne-a luat ceva timp sa ne decidem, nu ma gandisem niciodata in mod serios cum ar fi daca as avea un copil, ce nume i-as pune daca ar fi fetita.

Primul pe care l-am ales si am convenit cu Adrian imediat asupra lui a fost Maria. Mai ales dupa ce am pierdut unul din gemeni, m-am rugat mult Sfintei Fecioare sa il pastrez pe acesta si am promis ca o sa ii poarte numele, daca va fi fata…Pe urma am cautat un al doilea prenume care sa i se potriveasca alaturi de celalalt. A fost ca o revelatie cand am pronuntat Alexandrov Eva Maria”, a dezvaluit Elena Udrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si