Postul public, cat si realizatorul au prezentat scuze telespectatorilor si au anuntat ca angajatul va fi sanctionat.

„Votam protectia constitutionala a definitiei casatoriei in termeni juridici. Votam pentru viitorul… Operatorul dumneavoastra ne transmite mesaje: «Ce penibil sunteti!». Foarte interesant si elocvent”, i s-a adresat Gheorghiu realizatorului TVR 1, Radu Andrei Tudor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat, prezentatorul si-a prezentat scuzele.

„Va cer scuze eu in numele colegilor din platou. Chiar imi pare rau”, a spus Radu Andrei Tudor inainte de a pune punct emisiunii.

Ulterior, TVR a transmis o pozitie privind incidentul din platou.

„Societatea Romana de Televiziune cere scuze scuze invitatilor din emisiune, cat si telespectatorilor pentru acest incident.

Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispozitiilor legale si regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile si raspunderea acestora. Societatea Romana de Televiziune isi respecta misiunea publica, potrivit Legii nr. 41/1994, informand impartial, echidistant si cu obiectivitate publicul sau cu privire la toate evenimentele de interes major”, a transmis TVR 1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si