„Nicolae a plans sincer si zdravan la inmormantarea bunicului sau, ca un roman adevarat. Ceilalti au lacrimat, fetele au plans mai discret. Nu e normala o nunta fara binecuvantarea parintilor. Nicolae trebuie sa se impace cu mama lui,”, a spus episcopul Argesului si Muscelului, Calinic, informeaza antena3.ro.

Avocatul fostului principe Nicolae, Radu Enache, a anuntat ca acesta doreste sa-si recapete titlul de Principe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Cei din Casa Regala au aratat o deschidere catre Nicolae, acceptandu-l acolo unde ii este locul, la ceremonialul funerar. Dupa ce nu i-a fost ingaduit sa-si vada bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, macar la catafalc sa-i poata fi alaturi pentru a-si lua ramas bun asa cum se cuvine. (…)  Doreste sa fie reintegrat in Familia Regala. Decretul de inlaturare nu i-a fost comunicat in original.

El nu a semnat declaratia de acceptare de inlaturare de la succesiune. Se incearca discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regala. Asta se face in alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus sa revendice ceea ce-i apartine de fapt”, a explicat Radu Enache.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si