Chelsey Peart, o profesoara in varsta de 27 de ani, s-a sinucis dupa ce a citit raportul scris de un terapeut ocupational, scrie Dailystar.co.uk. 
 
In luna martie femeia a citit scrisoarea de la terapeutul ocupational care o caracteriza ca fiind "imatura emotional", expertiza care avea sa o tina departe de scoala. Profesoara a contestat raportul si a spus ca o sa ceara si o a doua opinie, parerea medicului de familie. 
 
Intrebata ce s-a intampla cu profesoara dupa raportul intocmit de terapeutul ocupational, directoarea scolii in care lucra Chelsey Peart a spus ca femeii nu i s-a interzis sa se intoarca in unitatea de invatamant. Chelsey Peart nu a suportat sa stea departe de scoala si de elevii sai si pe data de 11 aprilie a fost gasita moarta de sotul ei in locuinta lor din Rotherham, South Yorkshire. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si